lunes, 23 de mayo de 2016

L'empresa:Restaurat peruà

La nostra empresa forma part d’un restaurant peruà amb diferents tipus de menjars d’aquest país. Aquest restaurant estaria situat en un carrer anomenat Pau Clarís a Plaça Catalunya ja que és un lloc molt concorregut i molt turístic.

El nostre negoci té una carta molt variada, uns exemples podrien ser: “ceviche”, “arròs chaufa”, “alfajores”, “torta helada”, “chicha morada”, ... Aquests són uns quants exemples del menú i dels plats individuals.

En la part dels treballadors, trobem una amplia part del personal,consta aproximadament d’uns seixanta treballadors ja que havíem pensat en fer més restaurants repartits per diferents zones i aquests tenen un salari d’uns vuit cents euros al mes. En l’apartat dels departaments trobem diferents distribuïdors amb diferents càrrecs. Un exemple podria ser: el departament de publicitat, on aquest s’encarrega d’anunciar la nostra empresa o local.

Per fer tot això vam buscar diferents departaments, els sous, l’ubicació...
Vam decidir fer aquesta empresa perquè volíem fer una cosa diferent als altres, però encara així van haver companys que van escollir montar un restaurant. La diferència és que el nostre és de Perú i nosaltres sabem més d’aquests menjars típics. 

La nostra empresa és massa gran com d’uns cent metres quadrats i a la part exterior hi haurien unes taules per gaudir de fora.

Per al nostre restaurant li vam dedicar molt esforç i dedicació i més en la part de la distrubució. Finalment vam poder distribuir-nos molt bé la feina del nostre negoci i també pensem que és un treball bastant complicat ja que una empresa consta de moltes parts que es tenen que organitzar bé.




No hay comentarios:

Publicar un comentario