Mostrando entradas con la etiqueta 3r d'ESO Tecnología y preguntes. Mostrar todas las entradas
Mostrando entradas con la etiqueta 3r d'ESO Tecnología y preguntes. Mostrar todas las entradas

domingo, 28 de mayo de 2017

GRUP DE TECNOLOGIA. TERCER TRIMESTRE

1.Com es diu el conjunt d'instal·lacions encarregades de canalitzar l'aigua des de la xarxa de distribució urbana fins a les zones de consum dels habitatges ?




a) Instal.lació de lampisteria.

b) Instal.lació de gas.

c) Instal.lació de llum.

La resposta correcta és la a) perquè les instal.lacions de lampisteria s'encarreguen de canalitzar l'aigua des de la xarxa de distribució urbana fins a les zones de consum del habitatges.


2. Què és un plànol?

 


a) Representació gràfica i a escala de totes les parts que integren un edifici.

b) Representació gràfica feta de qualsevol  forma de totes les parts que integren un edifici.

c) Representació gràfica de totes les parts que integren un edifici.

La resposta correcta és la a) perquè un plànol ha de ser una representació gràfica de totes les parts que integren un edifici. 



3. Què són les escales?

 


a) Són les proporcions amb què plasmem la realitat en una pedra.

b) Són les proporcions amb què plasmem la realitat en un dibuix o gràfic.

c) Són les proporcions amb què plasmem la realitat en un tros de fusta.  

La resposta correcta és la b) perquè les escales són les proporcions amb què plasmem la realitat en un dibuix o gràfic.



4. Què és un habitatge?
 

 a) Construcció preparada perquè visquin persones.

 b) Construcció preparada perquè visquin plantes.

 c) Construcció preparada perquè visquin animals.


La resposta correcta és la a) perquè l'habitatge és una construcció preparada perquè visquin persones.



5. Què és l'electricitat?
 

 a) És un terme genèric que engloba tot un conjunt de fenòmens que són la manifestació de la presència d'un moviment de càrregues elèctriques.

 b) És un terme genèric que engloba tot un conjunt de fenòmens que són la manifestació de la presència d'un moviment de càrregues tèrmiques.

  c) És un terme genèric que engloba tot un conjunt de fenòmens que són la manifestació de la presència d'un moviment de càrregues terrestres.

La resposta correcta és la a) perquè l'electricitat és un terme genèric que engloba tot un conjunt de fenòmens que són la manifestació de la presència d'un moviment de càrregues elèctriques.


DAVID MARTÍNEZ CAMPOS






 


miércoles, 8 de junio de 2016

ESO3-Jordi.Avila.Castillo-L'habitatge



1.Quin és el primer pas per poder construir un pis?


 

A)Agafar el material per poder construir 

B)Mirar les peces

C)Triar el material per poder fer la teva maqueta



La resposta correcta és la ''c'' perquè el primer pas per contruir una maqueta és triar el material per fer la maqueta.





2.Què medeixen els contadors en una vivenda o casa?












A)El consum de la llum que utilitzes

B)El consum de l'aigua

C)El consum del gas


La resposta correcta és la ''a'' perquè el contador medeixen la llum que utilitzes.





3.Amb que material podem contruir un habitatge?





A)Cables

B)Maons

C)Les dues respostes anteriors són correctes


La resposta correcta és la ''b'' perquè en un habitatge es pot construir amb maons.




4.Perquè seveixen els pilars?





A)Per suportar el pes del sostre i el que hi hagi damunt

B)Per poder posar una estanteria

C)Per decoració


La resposta correcta és la ''a'' perquè els pilars suporten tot el pes dels sostre.





5.Que són els plànols?





A)Conjunt de normes

B)Representació i a escala, inclou les mesures i instal·lacions

C)Documents que s'han de fer compli per fer l'habitatge


La resposta coorecta és la ''b''perquè els plànols són una representació que inclou les mesures i instal·lacions.


JORDI.AVILA.CASTILLO



















Anas Moumou





1. Que significa (REBT)?

a) Reglament electrotècnic de baixa tensio
b) Reglament electronic de baixa tensio
c) Reglament de electricitat de baixa tensio
    
    La correcte es la a) perque es el nom autentic



2. Com es pot representar un habitatge?
a) Planols
b) Escales
c) Les dues respostes son correctes

    La correcte es la b) perque aixi es pot fer una 
        representacio grafica



3. Quins son els 3 material més habituals en la 
    construccio de les cases
a) Granit, ferro i material voltanic
b) Pedra, guix i cobre
c) Ciment, guix i calç

    La resposta correcte es la c) perque es fan amb 
    aquest materials



4. Perque serveix els pilars?
a) Per soportar el pes del sostre 
b) Per donar un toc estetic als habitatges 
c) Per poder penjar coses

    La resposta correcte es la a) perque sense pilar 
    no es pot construir un habitatge



5. On sol estar el comptador de la llum
a) Al labavo
b) A la entrada 
c) A la cuina 


    La resposta correcte es la b) perque es situa alli





















domingo, 5 de junio de 2016

PREGUNTES 3r ESO 3r TRIMESTRE---Toni Campillo Castillo

1.-Com arriba l'electicitat a un habitatge?


 A)Per mitjà de l'instal.lació d'enllaç.
B)Per mitjà de l'aire.
C)Per mità de l'aigua.

Resposta: La correcta és la A perquè és la més raonable.

2.-Quines instal.lacions exigeixen l'instal.lació de l'electricitat?



A)Unes instal.lacions de baixa qualitat i definides per els paletes.
B)Unes instal.lacions d'una qualitat medianament estable i especificada per el Reglament de la Generalitat de l'Electicitat.
C)Unes instal.lacions segures i fiables establertes per el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió,

Resposta: La correcta és la C perquè és la resposta més coherent.

3.-Què es fa en les plantes de tratament?

A)S'embruta l'aigua per que tingui una millor qualitat.
B)Es neteja l'aigua per que pugui ser consumida per les persones.
C)Solament es transporta a les cases.

Resposta: La resposta correcta és la B perquè les altres respostes no són correctes.

4.-Com arriba l'aigua als habitatges?



A)Per la red de distribució.
B)Per mitjà de els cables d'electricitat.
C)Per mitjà de el mar.

Resposta: La resposta correcta és la A perquè quan l'aigua arriba a la red de distribució es didtribueix cap a tots els habitatges.

5.-Què fa la calefacció a un habitage?



A)Fa que es refredi l'ambient.
B)Fa que es calenti l'ambient controlant la temperatura en la que volem estar.
C)Fa que poguem beure aigua calenta.

Resposta: La correcta és la B perquè aquesta és la funció de la calefacció

MARC NEBOT MOYANO Preguntes 3r Trimestre

1-Per a què ens serveix majoritàriament un habitatge?




a) Per a protegir els nostres objectes personals y dels cambis temporals
b) Per a menjar
c) Per proporcionarnos calentor

La resposta correcta és la a ja què és la més completa





2-On sol estar situat el comptador de la llum en un habitatge?



a) Al lavabo
b) A l'entrada
c) A la cuina

La resposta correcta és la b ya que sovint es situa a l'entrada

3- Un projecte arquitectònic ha de tenir:



a) Memòria, pressupost, plec de condicions i plànols
b) Un bon equip
c) Esperança, confiança i ganes de treballar

La resposta correcta és la a perquè es sol necessitar tot aquell material


4- Quines són les persones necessàries per a construir un bon habitatge?





a) Promotor, director i encarregat de l'obra
b) Arquitectes
c) Cap dels anterirors

La resposta correcta és la a perquè és tot el que es necessita per a crear un bon habitatge


5- De quin material sol estar creada una edificació?







a) Maons
b) Alumini
c) Fang

La resposta correcta és la a perquè és el material de construcció més utilitzat a l'actualitat





MARC NEBOT MOYANO

Preguntes 3r Trimestre

jueves, 2 de junio de 2016

ESO3 - Mariam Stephen - Grup 1 - L'habitatge

1.-  Amb quin dels següents materials és possible la construcció d'un habitatge ?

Resultado de imagen de dibujo construcción

a) Guix

b) Ciment

c) Les dues respostes anteriors són certes.

Resposta: la resposta correcta és la ''c'', perquè aquests dos materials tenen unes propietats perfectes per ser utilitzades per la construcció.



2.- On s'especifiquen les condicions que s'han de cumplir a l'hora d'utilitzar l'electricitat?

Resultado de imagen de uso de la electricidad dibujo

a) RBET

b) RTEB

c) RETB

Resposta: la resposta correcta és la ''c'', perquè les condicions que cal complir s'especifiquen al Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió (REBT).



3.- Quin camí segueix l'aigua  des de el rius o pous, fins arribar a casa nostra ? 

Resultado de imagen de recorrido del agua hasta los puntos de consumo

a) Riu, planta de tractament i xarxa de distribució

b) Riu, xarxa de distribució i planta de tractament

c) Les dues respostes anteriors són incorrectes.

Resposta: la resposta correcta és l' ''a'', perquè des del riu l'aigua es transportada per els canonades fins arribar a la planta de tractament. A la planta, es modifica la qualitat de l'aigua per a que sigui potable. I finalment, l'aigua potable s'envia a les nostres vivendes.



4.- Com es podria representar una paret de 18 metres de llargada en un plànol, si l'escala del plànol és 1:300?















a) Plànol de façana

b) Plànol de distribució

c) Plànol de secció

Resposta: la resposta correcta és la ''b'', perquè l'espai del plànol està distribuit en diferents habitacions.



5.- Quin és el primer pas per construir una maqueta d'un pis ?

Resultado de imagen de maqueta de un piso

a)  Marcar les mides al material.

b) Tallar les peces

c) Triar el material per construir la maqueta

Resposta: la resposta correcta és la ''c'', perquè abans de tot hem de tenir el materials per poder fer la maqueta.




Mariam Stephen Iyoba

miércoles, 1 de junio de 2016

Emilia Montenegro   ESO-3 


1. Quines són les tres parts de construcció de l'habitatge?

a) Construcció i procés tecnológic, èlectric.

b) Conjunts de intalació elèctrica.

c)Projecte arquitectònic, construcció, avaluació.

La resposta correcta és la (c) perquè per poder fer bé una contruccció, cal seguir aquets pasos.











2. Quina és la instal·lació elèctrica de l'habitatge?

a)Objectes.

b)Conjunt d'elements encarregats en subministrar.

c)Cap de les dues es correcte.

La resposta correcta és la b perquè aquets elements fan possible que funcionin els llums...















3. Com es pot representar un habitatge?

a)Plànols

b)Escales

c)Les dues respostes són correctes

La resposta correcta és la (c) perquè aixì es pot fer una representació gràfica a escala.














4. Quins són els conjunt de documents que defineixen les característiques d'una casa?

a)Distribució, selecció general.

b)Instal·lacions

c) Memòria, plec de condicions, plànols.


La resposta correcta es la (c) perquè per poder construir una casa,consta de tres documents bàsics.


 













5. Quins són els pricipals tipus de plànols?

a)Gràfica

b)De cotes, secció general, distribució, instal·lacions.

c)Cap de les dues es correcte.


La resposta correta es la (b) perquè aquets són els únics tipus que hi ha.





















jueves, 28 de abril de 2016

PREGUNTES ESO 3 3r TRIMESTRE MANUEL.M



Preguntes de Manuel.M



1.Quins de aquests elements NO formen part de una instalació elèctrica

a)Quadre de protecció i comandament
b)Receptors elèctrics
c)Circuits d alimentació
d)Totes hi formen part

La resposta correcta es la D totes hi son correctes i es troben en una instalació elèctrica


2.Que es fa per independizar el subinistre d' agua


a)Es col·loquen claus de pas
b)Es fan diferents derivacions per tot l' havitatge
c)Es col·loquen el contadors

La respota correcte es la A perque les claus de pas col·locades una a l' aiga freda i una altre a l' aigua calent es pot controlar el fluxe






3.Qui tipus de planol es?





a)Planta de cotes

b)Plànol de selecció
c)Planol de disrtribució


La resposta correcte es la C per que es l unic pla en que es poden veure els mobles , i tot mes detalladament

4.Per calcular la superfície d'un espai rectangular que s' a de fer?

a) Cal multiplicar la longitud dels seus 2 costats.
b) Cal multiplicar el costat per 4
c) Cal multiplicar per la longituds per 4 

La resposta correcte es la A perque multiplicant la longitus x 2 et donara la superfície


5.Quant creus que el habitants de Barcelona consumeixen (segons la seva factura) de l'aigua (de mitjana)

a)122 l d'aigua al dia
b)220 l d'aigua al dia
c)102 l d'aigua al dia

La resposta correcte es la A es perveru que en Barcelona la mitjana d' aigua gastada per persona i dia es de 122 l

domingo, 6 de marzo de 2016

Toni Campillo Castillo - Preguntes 2n trimestre

Toni Campillo Castillo

1.-Els tres tipus diferents de transport són:


A)Terrestre, aeri i marítim.
B)Aeri, hidràulic i elèctric.
C)Marítim, terreste i caminar.

Resposta:La resposta correcta és la A perquè la resta de respostes tenen noms que no són realment transports.

2.-Quin tipus de transport és millor per la natura?


A)El transport privat, perquè podem anar més cómodes.
B)El transport públic , perquè contamina menys el medi ambient.
C)Cap de les respostes anteriors és certa.

Resposta:La resposta correcta és la B perquè aixì ajudem a que el medi ambient estigui menys contaminat.


3.-Per quin tipus d'infraestuctures poden anar els transports?










A) Per la carretera i els ferrocarrils.
B) Per l'aire i el mar.
C) Les respostes A i C són correctes.

Resposta:La resposta correcta és la C perquè les primeres respostes son correctes i com solament podem marcar una les engloba.

4.-Quin és el transport més utilitzat?



A) El aeri.
B)El terrestre.
C)El marítim.

Resposta:La resposta correcta és la B ja que és el més económic.

5.-Quin va ser el transport que es va crear primer?












A) El marítim.
B) El terrestre.
C) Encara np s'ha creat un transport.

Resposta: La resposta correcta és la A, perquè el vaixell ya l'utilitzaven els vikings per exemple per navegar.















sábado, 5 de marzo de 2016

MARC NEBOT MOYANO TECNO ESO3

1-Què és la sorrera?

  • a) Un mecanisme que permet al conductor llençar sorra per a que el tren s'enganxi a la via.
  • b) Sorra normal
  • c) Lloc on hi ha sorra


-La resposta correcta és la a ja què és la que defineix millor el terme adequat.



2. Quin transport és més antic?

a) Carro antic
b) Cotxe
c) Vaixell

-La resposta correcta és la a ja què el carro es va crear uns segles abans que el cotxe i el vaixell



3. En quins tres tipus es poden classificar els transports?



a) Terrestre, marítim, aeri
b) Aquàtic, urbà, suburbà
c) Ràpid, leuger, bonic

-La resposta correcta és la a ja què els transports es classifiquen segons la infraestructura per la qual van.



4. El bogie, quina part del tren és?




a) La par superior
b) La part que toca els rails y l'estructura del tren
c) Les dues anteriors són falses

-La resposta correcta és la b ja què el bogie es necessari per la conducció del tren.




5.El transport més utilitzat és...



a)Marítim
b)Aquífer
c)Terrestre

-La resposta correcta és la c ja què te un percentatge d'ús molt més elevats que les anteriors.


MARC NEBOT MOYANO