miércoles, 6 de mayo de 2015

  CUP CAKE 


El nostre treball al taller consisteix a fer un cape cake d’uns 40 centímetres. El cup cake del taller representa que és de crema de vainilla, un centre de maduixes caramel·litzades, al damunt un frostie de nata muntada amb sabor a maduixa i per últim una cirera a sobre per acabar el Cup Cake. Aquesta mena de magdalena està feta amb un material molt estrany que s’anomena espuma expandida que amb contacte amb l’aire creix unes tres vegades la seva mida. Al principi pensàvem que no sortiria bé ja que la espuma creix de manera irregular i hem de donar la forma adequada. Fa un parell de setmanes vam començar a pintar-lo i vam tenir uns problemes perquè algunes zones d’aquesta espuma expandida tenien forats i per pintar-ho era difícil. Finalment l’hem folrat de paper de diari i cola per a que es pugi pintar i decorar millor. Quan tot el Cup Cake estigui folrat el pintarem segons els gustos que el volem donar, i el decorarem com si fos un motlle de paper on es posa la massa al forn.




1 comentario: